7 November 2012

Paradise

 Mun työpaikan takapiha, en valita.
My work place's backyard, I'm not compalining.

Namm lasagnea ruuaksi.
Mmmm lasagne for lunch.

Eka työpäivä, on se rankkaa
First day at work, so hard

Toi musta pallo tuolla on kissa
The black spot over there is a cat

Ja huomenna: eka päivä töissä! Respaan siis meen
Tomorrow is a first day of work. I'm working in a reception


En kestä kuin siistiä täällä on. Kun kävelee ympäriinsä niin on ihan sellanen fiilis kun olis jossain unelmissa. Oikeestaan aika monen unelmapaikka sijoittuu palmujen alle ja mä saan elää tätä unelmaelämää kaksi kuukautta. Oon niin onnellinen. Tulin tänne eilen ja heti tuntuu et oon jo ollu täällä kauan. Kaikki mun tulevat työkaverit tuli heti moikkaamaan mua ja juttelemaan, esittelemään paikkoja ja kertomaan kaikesta kaiken. Kaikki hymyilee paljon ja on niin ystävällisiä. Tää rento elämäntyyli ja ympäristö vetää mukaansa ja olo on niin rentoutunut. Oon tosi väsynyt mut odotan huomista työpäivää, haluun oppii kaiken heti ja nopeesti. No, saa nähdä! Huomenna tulee paljon  uusia pohjoismaalaisia turisteja ja tulee olemaan kiireinen päivä. 

I can't believe how cool this place is. I feel like I'm living a dream of so many people. I'm so happy. I feel like I've been here ages. People are so kind,open-minded and social. I really want to get to know them better. Everybody's smiling all the time. The atmosphere is really relaxing and I cant remember what the word ''stress'' meant. At the moment I'm so tired I'm gonna go to bed in a minute before I pass out on my laptop. Wouldn't be the first time though. Tomorrow will be really busy, there is a group of Scandinavian tourists coming to our hotel so I have to keep ears and eyes open.

5 comments:

 1. Oho!

  Muistanki nyt et ollaan ajeltu tuollapäin - vitsit siellä ne vuoristotiet on pieniä, sai aina pelkää et millon kulman takaa tulee auto, niissä kun ei muistaakseni ollut ees kahta kokonaista kaistaa, vaan about puoltoista.

  Mikä noista hotelleista on se sun työpaikka? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se ei näy noissa kuvissa, täytyy joku päivä ottaa parempii kuvii :)

   Delete
 2. Ah! Toi ranta oli muuten ihana! Lisää vaan näit niin saa kuolla kateudesta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi on! Näyttää niin houkuttelevalta :P Juu lisää on vielä parin kuukauden aikana tulossa ;)

   Delete
  2. Cool, näyttää aika paljon Costa Del Solilta! :)

   Delete