13 November 2012

So what we go out?

Ollaan nyt oltu kaks kertaa ulkona, viime torstaina ja lauantaina. Torstaina oltiin koko meijän harjottelijaporukan kanssa ja lauantaina meil oli tyttöjen ilta Natalin, Harleyquin ja Danan kanssa. Meit harjottelijoita on yhteensä joku 20 meijän hotellissa Gloria Palace Royalissa. Mennään aina Puerto Ricoon, sinne on vähän reilu kilsa matkaa hotellilta. Yleensä ei alotella missään vaan tilataan taksi ja mennään suoraan baariin alottelee koska se on niin halpaa. Taksi täältä Puerto Ricoo maksaa vaan 4e. Meijän alottelupaikka on baari Sinatra ja kaikki aina tilaa Vodka Redbulleja mitkä on 0,4l, joku yks kolmasosa viinaa ja maksaa 3e. Niit ei tarvii juoda ku yks tai kaks ni voi lähtee jo seuraavaa baarii.

We've been out 2 times now. On last Thursday and Saturday. On Thursday our whole group went out  and on Saturday we had a girls night out with Natali, Harleyquin and Dana. There re about 20 trainees in our hotel Gloria Palace Royal. It's so different in here to go out compared to Finland. We don't do pre-drinks usually in our hotel, we order a taxi and go out for pre-drinking. It's so cheap in that way. A taxi to Puerto Rico is only around 4 euros and one Vodka Redbull in Sinatra only 3 euros. Cheap as fuck. Tapasin tuol Sinatrassa kaks suomalaista poikaa kans, nekin oli työharjottelussa täällä mut eri hotellissa. Sinatran jälkeen mentiin Bora Boraan jatkamaan, se oli enemmän sellanen clubimainen ja siel oli tanssilattia ja mentiin kaikki tanssii. Jossain vaiheessa alko soimaan jotain hassuu hollantilaista musiikkii koska meijän porukast yli puolet on Hollannista. Bora Bora meni kiinni joskus 4 aikaan ja sen jälkeen mentii viel johonki toiseen paikkaan, mul on vaan aika pimennossa et mikä se paikka oli haha täytyy kysyy joltain kuka muistaa paremmin. No kuitenkin, ei oltu siel kauheen kauaa ja mentiin mäkin kautta taksilla kotiin. Tääl on se hyvä puoli McDonaldseissa et voi tilata kaikkee, ei oo vaan niit tyhmii yöaterioita joita on vaan pari vaihtoehtoo.

I met two Finnish boys in Sinatra. They were also doing their internship here in Gran Canary. After Sinatra we went to Bora Bora which is more like a club. We all went to dancing and the DJ's started to play some weird Dutch music. Bora Bora was closing at 4am so we went to another bar but I can't remember where. I have to ask someone who remembers more from that night, heh. After that I-don't-remember bar went went to a McDonalds and then back to our hotel.Lauantaista mul ei oo yhtää kuvii ku unohdin ottaa kameran mukaan. Puhelimest löytyy vaan yks kuva mut sekään ei oo oikeen julkasukelponen...Oli kuitenkin tosi hauskaa ja oltiin vaan ulkoon me tytöt plus yks ruotsalainen poika oli eksynyt meijän mukaan. Mul oli koko ajan sellanen fiilis ettei se oikeen pitänyt musta, en tiiä oliks se sit jotain Suomi-Ruotsi vihaa vai mistä mahto johtua. Mut joka tapauksessa meil oli tosi kivaa ja oltiin kaikki aika sekasin. Kun päästiin taksilla takasin hotellii ni mentiin herättää pojat ja seuraavana päivänä ne oli vihasii ku oli nukkunu niin huonosti. No seuraavana päivä ne kosti meille ku ne lähti poikien kans ulos ja tuli yöllä sit vuorostaan herättää meijät. Mun mielestä koko juttu on vaan ihan hauskaa enkä onneks oo mitenkään pahantuulinen jos joku mut herättää. Ylihuomenna tänne tulee neljä uutta tyttöö Hollannista ja sillon on tarkotus mennnä ulos juhlistamaan heitä. Tänään alotan työt neljältä, harmi et ulkona on vähän pilvisempää koska aattellin mennä rannalle ennen töitä.

Sorry guys, I don't have any pictures from Saturday because I forgot to take my camera with me. We had so much fun and when we came back to our hotel we woke up all the boys. At the next day they were all so angry to us. It's a payback time they say and the next day they came to wake us up, that was their revenge. I find the whole thing just funny and I don't really mind if someone wakes me up. On Thursday there are four new girls coming and we will go out with them again.Today I start to work at four so I was planning to go to the beach but at the moment it's really cloudy. Well, we'll see! 

No comments:

Post a Comment