31 December 2012

Goodbye 2012

Tein pari päivää sitten pienen kollaasin vuodesta 2012. Kaikki kuvat on aika pieniä mut muistot sitäkin suurempia.

Two days ago I made a collage about my 2012. The pictures are kinda small but my memories are bigger. 
Tammikuu: Vietettiin uutta vuotta Levillä Maikun, Johannan ja Sinin kanssa. Aika bileloma mut yhtenä päivänä pääsin rinteeseenkin asti ja näin poroja. Tammikuun puolessa välissä tein Nooran ja Marian kanssa extempore retken Saloon. Lähettiin sinne ilman yöpaikkaa, päädyttiin     hotelliin ja tsekattiin Salon yöelämä.

Helmikuu: Ainut kuukausi kun en oikeesti muista mitä tein koko helmikuun? Mulla ei oo yhden yhtäkään kuvaa, mitään. Pimeetä. Villi veikkaus et tein töitä ja valittelin kylmyyttä.

Maaliskuu: Asuin Marian kanssa, Noora asui meidän naapurissa = parasta, hulluinta ja hauskinta aikaa koskaan. Jäät alko sulamaan ja ostin monta kenkää samana päivänä. Tykkään kengistä. Kävin korkkaamassa Orikedon Tavernan Nooran ja Marian kanssa. Ruuan jälkeen Noora ja Maria kiipes lumikasan päälle. Mä en päässyt ku mulla oli uudet kengät.

Huhtikuu: Tehtiin yksi elämäni parhaimmista risteilyistä Tukholmaan. 23 tuntia ja niin paljon huonoa läppää, hassuja ihmisiä, uusia ihmisiä, paljon kavereita. Järjestettiin Sinille yllätys 20wee synttärit ja onnistuttiin pitämään koko bileet yllätyksenä loppuun asti. Sidottiin Sinin silmät ja tuotiin se keskelle bileitä. Leikittiin tuolileikkiä ja limboa ja oltiin humalassa. 

Toukokuu: Yksi elämäni onnellismimmista päivistä tapahtui toukokuussa. Pääsin opiskelemaan unelmieni kouluun, unelmieni kaupunkiin. Hymyilin koko päivän. Hymyilin bussissa tuntemattomille, hymyilin kaikille. En muista paria tuntia koko päivästä, koska kierin ilossa. Silloinen kämppikseni Maria luuli että olin pimahtanut lopullisesti. 

Kesäkuu: Mulla oli synttärit, pääsin eroon teinivuosista. Tulin kotiin seuraavana aamuna seitsämän aikaan valomiekka ja mikropizza kädessä. Istuttiin Mintun kanssa Turun jokirannassa ja juotiin skumppaa ja puhuttiin elämästä. Juhanuksena mentiin viettää kunnon mökkijuhannusta Merimaskuusn ilman sähköä ja vettä. Kolme päivää piti siellä olla mut tän neidin riippuvuus elektriseen virtaan plus suihkuun riitti vaan päiväksi. Seuraavana päivänä menin vanhempien luo ja söin uusia perunoita ja mansikoita.

Heinäkuu: Ruisrock. Näin bändin, jonka näkemisestä olin voinut vaan unelmoida. Bloc Party. Liian hyvä keikka. Maria tilaili makkaraperunoita ja mä tanssin salsaa yhden kojunpitäjän kanssa. Sunnuntai oli vetinen kuin mikä ja Lapkon keikalla oli kurapitti. Autettiin sammunutta Sakaria ja laitettiin Converset pesukoneeseen. 

Elokuu: Oli aika jättää Turku taakse ja siirtyä eteenpäin. Muuttohässäkässä yksi hassu pahvilaatikko pääsi nettiin. Koulu alkoi, kaikki oli uutta ja ihan helvetin jännittävää. Tutustuin maailman parhaaseen luokkaan. Näin David Guettan livenä. Ne soitti yhen Coldplayn remixin ja silloin uskoin taikuuteen. Parii tuntia myöhemmin taas en uskonut, kun odoettiin 4 tuntia että päästiin Weekend Festival alueelta pois.

Syyskuu: Tehtiin äitin kanssa vuohenjuustorisottoa ja maisteltiin valkoviiniä. Käytiin Henkan ja Maikun kanssa juoksemassa Töölönlahdella. Tehtiin Maikun kanssa kävelylenkki Hietsun kirppikselle ja aurinko paistoi ihan niinkuin kesällä.

Lokakuu: Asku tuli moikkaamaan mua Helsinkiin ja mentiin Amarilloon. Huudeltiin kaduilla yhteen ääneen et me vihataan Amarilloa ja kyseltiin taksikuskilta sen seksielämästä ja se sanoi et kymppiuutiset on parempaa kuin seksi. Ansku kyseli mäkin myyjältä sen opiskelusuunnitelmia. Valmistauduin sanomaan hyvästit kaikille pariksi kuukaudeksi.

Marraskuu: Saavuin Gran Canarialle ja näin ekaa kertaa elämässäni palmuja. Aitoja. Aloitin työt hotellin respassa ja tapasin uusia ihmisiä ja opin niiltä paljon. Hyviä ja huonoja asioita.Tein juoksulenkkejä vuorelle ja pysähdyin aina paikkaan, josta näkee koko Puerto Ricon kaupungin. Yksi kauneimmista asioista mitä olen koskaan nähnyt. Muistin taas miksi haluan matkustaa.

Joulukuu: Juon parhainta limpparia mitä oon koskaan juonut, Clipperiä. Mietin miten saan tuoua sitä Suomeen litroittain. Lucila odottaa mua jo kärsimättömänä koska mennään uima-altaalle ottamaan aurinkoa. Ostin uuden aurinkoöljyn ja odotan et pääsen levittämään sitä joka puolelle koska se tuoksuu ihan kookokselle. Hymyilen koska mulla on ollut ihan paras vuosi 2012. 

I had amazing year 2012, full of funny and crazy people, summer festivals, new school, new city, new people. I met amazing people and I had amazing experiences. I learned so much from other people but I also learned more about myself. After all, I remember again who I am and what I want to be. I will end this year with Gran Canaria, beach, firework and lovely people. Mulla on ainoastaan yksi toive vuodelle 2013: 
I wish for only one thing: 
3 comments:

 1. y u no translate the "months activity" ;).
  Ps: I like the collage. I'm in some pics and have the credit of other pics

  ReplyDelete
 2. Sorry I didn't have energy to translate it and I was really impatient today! Next time better English texts again!

  ReplyDelete
 3. just kidding. This time Google translate works quite well ;). U forgot one part from Amarillo, the "souvenir" ;)

  ReplyDelete