25 December 2012

Merry X-mas!

Oikein hyvää ja onnellista joulua kaikille! Ehkä hassuin ja omituisin joulu koskaan. Tää joulu on ensimmäinen joulu mun 20 vuoden pituisen elämäni aikana kun en oo kotona perheen kanssa. Tänä jouluna oon yli 4000 kilometrin päässä kotoa, lämpimässä ja auringon keskellä. Voin sanoo ettei tunnu joululta yhtään. Samaan aikaan on vähän haikee fiilis, kaipaan ihan älyttömästi kaikkia perinteitä. Joulu on aina ollut mulle tärkein juhla ja tulee aina olemaankin. Mutta silti oon iloinen et nään aivan erilaisen tavan viettää joulua. Ja parasta on että Gran Canaria ei nuku joulunakaan.

Merry Christmas to everyone! Maybe the funniest and weirdest Christmas I ever had before. This Christmas is the first Christmas away from my family. This time I have over 4000 kilometers distance to my family. Doesn't feel like Christmas at all, but at the same time this is really exciting to see a different way to celebrate Christmas.


Ashley askarteli nää jokaisen harjottelijan huoneeseen, awww niin söpö kämppis mulla.
Santa's little helper Ashley made these in every trainees rooms. Aww, Ashley you're so cute!


Meidän hotellin oma joulupukki tuli käymäään eilen. Kaikki meidän lapsivieraat sai jokainen yksitellen lahjan pukilta. Oli ihanaa nähdä kaikkien lasten onnelliset ilmeet kun kaikki kutsuttiin yksitellen lavalle.

Gloria Palace Royal's own Santa Claus. All the children in our hotel got a present and their smiles and happy faces made me glad. 


Käytiin Susanin kanssa Puerto Ricossa vielä jouluaattona ostamassa vähän lahjoja. Meillä on täällä Secret Santa- leikki eli jokainen vetää kiposta yhden nimen ja sille henkilölle pitää ostaa lahja. Kellekkään ei saa kertoo kenen nimen veti ja tänään yöllä viedään kaikki lahjat meidän hotellin aulan joulukuusen alle ja sit avataan ne. Haluisin kertoo mitä ite ostin mut en voi paljastaa ainakaan vielä!

Susan and I went to Puerto Rico yesterday to buy a present beacuse we are playing Secret Santa here.


Illalla saatiin mennä meijän hotellin ravintolan puolelle syömään jouluateria. Yleensä saadaan hakee ruokaa buffetista ja sit mennään syömään henkilökunnan omaan ruokatilaan joka on tosi ällöttävä. Välillä kun laittaa valot päälle niin lattialla menee torakoita ja se haju on niin kauhee. Ei ihmekään et ruoka maistu paljon paremmalta kunnon ympäristössä. Illallisen jälkeen jouluaatto meni mukavan rauhallisissa tunnelmissa, kaikki muut lähti ulos mut mä halusin jäädä hotellille ja katoin True Bloodia kunnes nukahdin.

We had a dinner in our hotel's restaurant. Usually we have to eat in a disgusting comedor. Sometimes there are cockroaches running wild and the smell is so yucky. No wonder the food really tasted better in the restaurant. After dinner I watched True Blood till I fell asleep.


Joulupäivänä oon vaan loikoillu omassa sängyssä ja tietenkin auringossa. Otin 2,5 tuntia väriä pintaa et erotun sit lumesta ku tuun takas Suomeen.
Today I've been laying in the sun so people can recognize me in the middle of the snow. 


Niin ja sit yks juttu vielä nimittäin vihdoinkin omistan Instagrammin. Mulla on ollu tää käyttäjä jo jonkun aikaa mut en tajunnu koko ideaa ennen kun mun kaikki hollantilaiset kaverit täällä alko hehkuttaa tätä ja nyt oon koukussa. Mut löytää nimellä Sanniissunny. Liittykää ja seuratkaa. Tänään mennään harjottelijaporukalla syömään rannalle yhteen italialaiseen ravintolaan ja sen jälkeen avataan lahjat täällä. Mua jännittää mitä saan ja keneltä.

Now I have an Instagram! Thank you all the Dutch people here, I'm also Insta-addict now. But I don't mind, Instagran is actually really fun and inspiring. Follow Sanniissunny and you will be updated. Today we will have a dinner on the beach with my lovely trainee gang called GC Shore. After dinner we will open Secret Santa presents. I'm really looking for it! 

No comments:

Post a Comment