3 December 2012

Yellow Submarine

Käväsin veden pinnan alapuolella tänään, ei vitsi et oli siistiä! Oltiin siis Natalin kanssa sukellusveneessä joka meni 20-25 metrin syvyyteen. Koko matka kesti joku 40min. Nähtiin mitä ihmeellisempiä kaloja ja otuksia, vanhoja laivan hylsyjä ja pari tyyppii sukeltamassa. Meijän tän päivän retki alko sillä et bussi otti mut kyytiin hotellin vierestä ja seuraavaks haettiin Natali Playa de la Curasta kun Natali asuu siellä. Määränpää oli Puerto de la Mogan, pieni kalastajakylä joku 15 minuutin ajomatkan päässä meijän hotellilta. Rakastuin tohon kylään, se on niin tunnelmallinen ja kaikki kukkaistutukset ja pienet putiikit tekee siitä niin kauniin. Jos oon 60v, sinkku ja talo täynnä kissoja ja kukkahattu päässä ni muutan sinne.

Today we went to visit fish and sea monsters under the sea. That was so awesome! We went to a submarine excursion with Natali because we both had a day off. In the morning the bus picked us up to a little village called Puerto de la Mogan. I fell in love in this little city full of fishers and boats. Mogan is so peaceful and relaxed. If I'm 60 years old, still single and a house full of cats I will move there immediately. 

Saatiin tunti aikaa kierrellä Moganissa ennen kun meijän the matka alko. Moganissa kaikki pikkukaupat oli paljon parempia kun Puerto Ricossa. Puerto Rico on täynnä sellasa muovista krääsää milla ei tee yhtään mitään mut Moganissa oli paljon itse tehtyjä koruja, vihkoja ja astioita. Myyjilläkään ei ollu sellasta ryöstöasennetta et tuu tähän meijän kauppaa ja osta tää 20 sentin arvonen koru kymmennellä eurolla. Yhentoista aikaan päästiin sukellusveneeseen sisälle ja valittiin hyvät istumapaikat. Luin siitä esitteestä et happi riittäisi kolmeksi päiväksi. Ilma oli hassun raskasta siellä sisällä mut sihen tottu ihan hetkessä. Oli niin jännää nähä omin silmin millasta on veden pinnan alapuolella. Veden pinta näytti niin hassulta ja veden pohja kanssa. Kalat oli niin sulosia! Näin tosi outoja lajeja mitä en ees kuvitellu et olis olemassa.

After a submarine tour we had an hour to walk around Mogan. We went those little botiques full of  handmade things like earrings, notebooks, plates and teacups. Around 11 we finally got into a submarine. Before going inside the photographer took a picture of us and Natali bought it later. (Nats remember to bring it here so I can take a copy x) When we got under the water it was like a whole new world. I love the feeling when something suprises me so much that the only thing I can do is stare with a ''wooooooow'' face on. We saw funny species of fish and old sinked ships. Almost like Titanic, haha.
Näin innoissaan oltiin kun päästiin moikkailemaan kaloja.
We were exited to say hello to all fishes. 

Sukellusvene oli rakennettu Suomessa ja ne soitti suomalaista klassista musiikkia esim. yhessä kohtaa soi se yks biisi mikä on Tuntemattomassa Sotilaassakin anteeks nyt mun kvg laiskuus ja yleissivistymättömyys mut en muista nimeä. Nyt odotan jo innolla et pääsen laitesukeltamaan! Niin kiva kun me kaikki hotellin työntekijät saadaan aina alennuksia näistä kaikista retkistä. Sukellusveneen jälkeen meillä oli vielä aikaa tunti ja mentiin Natskun kans syömään pastaa, nam! Otin pekoni, parmesani, sienipastan ja oli ihan parasta. 

The submarine was built in Finland! Pretty random. After this trip I'm so looking forward to go scuba diving! There you can feed the fishes, aww so cute. After this trip we went to eat to a nice looking restaurant. The pasta was really perfect after eating french fries seven days a week because there's nothing else to eat at lunch.

No comments:

Post a Comment