8 March 2013

I don't feel alright

Aaatelin alottaan tän sairaskertomuksella et tulee sellanen vaikutelma et jee seitkysviis-vuotias töölöläismummo bloggailee eiku oho se oliki Sanni vaan. Mutta kuitenkin niin olen taas kipeä. Tai ehkä oon vaan ollu koko ajan kipeä. Tai ehkä mä oon terve ja kaikki muut kipeitä??? Mä en enää tiiä pää hajoaa kohta. Viime viikonloppuna tuli pikku päivvystysreissu. Edellisenä iltana alko vähän sen aikanen olo huolestuttaa ja mitä tekeekään olostaan huolestunut nuori tyttö? No googlettaa että mikä on vikana ja parit syövät ja kuolemantaudit internetshoppailtuani päädyin sit soittamaan lääkäriin seuraavana päivänä ja multa otettiin sydänfilmi ja tulehdusarvot ihan vaan varmuudeksi, ettei sydänlihaksentulehdusta oo. No eihän sitä ollu ja lääkäri sano et lepoa viikko et kävelylenkkejä voi tehdä mut salille ei oo asiaa. No nyt sit tää sama paska fiilis on ollu koko viikon, yks päivä meinasin pyörtyy suihkuun, toinen päivä mun kaulan imusolmukkeet turposi hevosen kokosiksi ja nyt näyttää siltä et mulla ei oo kaulaa ollenkaan. Viimeinkin ku aattelin et joo kyllä tää tästä nii tänään taas kurkku niin kipeenä et nieleminen sattuu. Et sellanen valitusteksti alkuun, valittaminenhan on ihan mahtavaa puuhaa. Viime päivinä on ollut kivojakin asioita onneksi.

Hi guys sorry I'm too lazy, sick and tired for translating the following text but it's nothing interesting, just describing all my symptoms and diseases I'm going through right now. I'm still sick and I have no idea what's going on with me. Despite the fact my mood is really down all the time there's still some nice things to enjoy.


Aurinko on paistanut niin lämpimästi että bussissa menin oman pysäkin ohi ja jäin vaan sihen auringon lämmittämälle paikalle istumaan ja nauttimaan. Tuli joku ihme himo saada jäätelöä eilen. Johtuukohan kipeestä kurkusta vai mistä mut yks minttusuklaapuikko tarttui mukaan. Ja mulla on Finrexiniä 20 pussia niin viikonlopun juomapuolikin on hanskassa! Ihan outoa vaan kun fiilis on koko ajan kauheen alakuloinen. No mut kyllä täältä noustaan vielä.

The sun has been shining really nice, one day it felt so warn through the bus window that I didn't stop at my own bus stop, I stayed in the warm spot and went all the way to the centre. Yesterday I had a huge temptation to buy ice cream so I went to the grocery store and bought one, haha. Now I have a new package of Finrexin so my weekend is ready to start. Gonna be an interesting one, sleeping on the sofa, sleeping on the bed....yay.2 comments:

  1. Mullakin mukavasti nielurisat turvonneet ja yhdellä puolella kasvaa jotain valkoista eristettä, et silleen :D Toivottavasti oot jo parantunut täysin :)
    t: Amelia

    ps. update useammin tätä on kiva lukea.

    ReplyDelete
  2. Oho ehkä sulla on angiina? :O Haluun päivitellä useemmin mut kauhee insipiraation puutos :D Tuntuu ettei oo mitää uutta ja jännää mut ehkä se tästä lähtee taas kuhan saan kaikki kaameet kouluhommat pois

    ReplyDelete