16 March 2013

Pipohunting

Laji: Pipometsästys
Varustus: pilottiaurinkolasit, pinkki matkakortti ja iPod täynnä hyvää musiikkia
Kesto: n. 2h
Tulos: Neonkeltainen pipo, saalis 5/5

Activity: Beanie hunting
Equipment: pilot sunglasses, pink travel card and iPod full of good shit
Duration: 2 hours
Result: Neon yellow beanie, 5/5


Hyvä metsästyskeikka, löysin kaiken tarpeellisen enkä yhtään mitään ylimääräistä. Halusin laittaa testiin tän Gina Tricotin puuterisiveltimen, aika hyviä arviotia on noi siveltimet saaneet ja hinnatkin huitelee alhaalla. Pipon kaa meni vähän kauemmin, kiersin reippaasti yli 10 liikettä ja olin jo luovuttamassa mut sitten Itiksen Top Sportissa tärppäsi! Menin vähän mukavuusalueelta pois ja lähin koittaa kauppoja, missä en yleensä käy ja se kannattikin. Loppuunmyynti, kaikki -60% ja tän alkuperänen hinta kun oli 25e ni alennuksen jälkeen hintaa jäi vaan alle kybä. Uhhh. Eiku neff.

My hunting was a success, I found everything I needed and nothing extra. I've heard that Gina Tricot's make up pencils are good so I bought this powder brush to try it out. The beanie was harder to find but I went out of my ''comfort shopping zone'' and I found myself from Top Sport, a store mostly full of sport and outdoor clothes and there it was! -60% discount! Original price 25e and now under 10e. Neff ;)


Kateltiin Maikun kaa tänään Sinkkulaivaa ihan vaan palauttaaksemme mieleen miltä se myötähäpeä tuntuukaan. Ihan järkyttävää scheissee. Aivosolut ei hirveen kovaa hyrrää tota katsellessa ni päädyttiin sit kattoo Youtubesta millasta on ku on skitsofrenia. Katottiin yks pätkä mikä on tehty simulaattorina eli katsoja on sen skitsofrenikon paikalla ja sit siin kuvataa millasta se olis. En tiiä kumpi on ahdistavampaa, skitsofreniavideot vai Sinkkulaiva. Molemmat mielenvikasia. Ja kohta salille vetää jalkatreenii niin et huomen ei kävellä.

My roommate Maikku and I were watching this program called Sinkkulaiva (A boat cruise for single people who try to find a partner) and OMG we felt embarrased for these people. Terrible rubbish. No brainwork for us so we decided to watch Youtube videos about schizophrenia. We found one simulator video which shows how does it feel to be a schizophrenic. I don't even know which was more terrifying, this Sinkkulaiva thing or schizophrenia videos. Both horrible. Soon I'm heading to the gym. It's a leg day today and my goal is to not being able to walk tomorrow. 

7 comments:

 1. Iih, ihanan värinen pipo. Itekki tarttisin jonkun myssyn, mutten oo viel löytäny mitää kivaa. Täytyneen varmaan itekki poistua omalta mukavuusalueelta ja lähteä kunnolla etsimään päähän lämmikettä :)

  http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mullakin meni oma aikansa ja nyt se sit löyty kun talvi on jo melkeen ohi :D Suosittelen! Voi tehä aika jänniä löytöjä ;)

   Delete
 2. Mä oon aina miettiny et millasia voi olla ginan meikitt, itte oon niin tarkka etten koske, mut jos joskus jotain niistä lähet rohkeena kokeilemaan kerro saitko mitään tauteja :D (läppä ollu kavereiden kesken) ps. Ihana pipa

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo toikaan ei varsinaisesti oo meikki ku vaan sivellin mut raportoin heti jos tulee jotain oireita ;) hihii kiitos :)

   Delete
  2. Joo toi mun mielipide oli ihanasiasta eriävä, kunhan tuli mieleen :D lähinnä, että jos joskus ginan meikkejä hankit niin raportoit haha

   Delete
 3. Hei, mun blogsus ois sulle haastis :)

  http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/2013/03/haastista.html

  ReplyDelete
 4. Nice post!
  Invite you to participate in my GIVEAWAY (international)! You can win fashionable glasses!
  julliettka.blogspot.ru/2013/03/giveaway-cool-glasses.html

  ReplyDelete