9 June 2013

Onnea iskä!

iskä7
iskä8
iskä6
iskä5
Iskällä oli tänään synttärit niin mentiin perheen kanssa syömään kiinalaiseen ravintolaan. Ei vitsi ne oli taikonut hienon joutsenen ja linnun tohon koristeeksi. Ruokakin oli tosi hyvää, ehkä yhtä parhaimmista kiinalaisista mitä oon syönyt. Jälkkäriksi oli vielä friteeratua banaania ja jätskiä, nammmm! Matkalla kotiin pysähdyttiin ottaa kuvia ja näissä on nyt pienet landevibat taas, ylläri ylläri.

My dad has a birthday today so we went out for a dinner. We went to a chinese restaurant and  food was really delicious. They had made so cool decorations from carrots and something else that I wanted to take those pictures. For the dessert we had deep-fried bananas and ice gream, so perfect! On our way to back home we stopped to take some pictures from the countryside, again! Haha
iskä4
iskä3
iskä
       Skirt: H&M - Blazer: 2nd hand - Top: H&M - Purse: Primark - Shoes: nelly.com

Mulla oli päällä uudet Nellystä tilatut kengät mut ihan tyhmää kun niistä irtos sellanen pieni kultanen ketju! Siellä me sit porukoiden kaa metsästettiin sitä parkkipaikalla. Iskä löysin sen onneksi ja sano, että osaa korjata mun kengän! Jee iskät on parhaita! Nyt mun ei tarvii kärsii kenkämasennuksesta. Mut nyt mä vaihdan hameen verkkarihousuun ja alan treenaamaan vähän itsepuolustuslajeja sekoittelevaa Body Combattia. Ihan vaan niitten amppareiden varalle. EDIT: mun urheilu vaihtui lasilliseen valkkaria. Mut hyvä vaihtoehto tämäkin.

I had my new shoes from Nelly.com but a small golden detail fell off! We were seaching it from the ground with my parents and luckily my dad found it and told he can fix it! Hey, there's nothing dads can't fix, right? Now time to change this skirt and kick some ass. Body Combat time it is. EDIT: my workout just changed to a class of white wine. Well, not bad at all.

Treenit vko 23

Ma: kävelylenkki n. 8km
Ti: sali (rinta, hauis)
Ke: sali (vatsat, selkä)
To: -
Pe: -
La: sali (jalat)
Su: -

Training diary week 23

Mon: 8km walking
Tue: Gym (bicebs, chest)
Wed: Gym (abs, back)
Thu: -
Fri: -
Sat: Gym (legs)
Sun: -

No comments:

Post a Comment