9 July 2013

Monday

Äiti oli eilen käymässä Helsingissä ja mentiin vähän kiertelee kauppoja ja käytiin Suomenlinnassakin. Nyt tuli testattuu ekaa kertaa Factoryn salaattibaari! Ja oi että. Oltiin molemmat niin täynnä näiden jättisalaattien jälkeen. Mun ei enää tarvinnu syödä koko päivänä mitään muuta lämmintä ruokaa! Eiks oo vähän ironista? Salaatti, joka täyttää niin hyvin et sillä jaksaa painaa loppu päivän.

My mom was here in Helsinki yesterday. We went shopping and took a ferry to Suomenlinna.  Finally I tried out Factory's salad bar and god it was delicious! The size of one salad plate was so huge I didn't need to eat anything else the whole day.

suo11
Eli homma toimii silleen, että tähän salaattiin saa valita 6 täytettä. Näitä täyterivejä on kolme ja jokaiselta riviltä valitaan kaksi täytettä. Esim. tässä kuvassa näkyy nyt alinta ja keskimmäistä riviä. Ite valitsin lihapullia, vuohenjuustoa, oliiveja, kananmunaa, auringonkukan siemeniä ja suolapähkinöitä. Tää yhdistelmä ei nyt ollu mitenkään tarkkaan harkittu, lähinnä vaan kokosin kaikkee mistä tykkään et ehkä ens kerralla mietin myös vähän mitkä sopii yhteen. Tuli meinaa vähän överisuolanen salaatti.

You can choose 6 ingredients. There are 3 rows and in every row you choose 2 ingredients. I picked meatballs, goat cheese, olives, eggs, sun flower seeds and salted  nuts. Instead of choosing everything I like I should have thought about which goes with what because my salad plate was pretty salty. 
suo10
Kierreltiin vielä vähän aikaa kauppoja ja löysin ihanan mekon Mangon aleista! Tää mekko oli painautunut mun mieleen jo siitä asti kun sen ekaa kertaa näin, ehkä joku kuukausi sitten ja nyt vihdoin pääsin ostamaan sen, vielä alennettuun hintaan! Paras fiilis. Nyt viikonlopun kesäbileiden vaatekriisi sivuutettu ja voi kun odotan että pääsen tanssahtelemaan tää mukavuus päällä. Shoppailujen jälkeen suunnattiin lautalla Suomenlinnaan ja kierreltiin pari tuntii saarta ympäri ja jonkun ajan päästä äiti lähti kotiin. Oli aika tekemisen täytteinen päivä, hyvä suoritus mun kolmen tunnin yöunilla. Illalla lähdin vielä kymmenen jälkeen juoksemaan ja oi että se fiilis kun mikään paikka ei satu juostessa! Tällasta fiilistä en ollut kokenut varmaan viimiseen kolmeen kuukauteen. Olin taas yhtä hymyä lenkillä.

I found a lovely dress from Mango clearance! Actually I found the dress a month ago but I never tried it on. Now I know what to wear next weekend to my friends party, yay! Pictures coming up later. After shopping we headed to Suomenlinna. The island is so exiting and we spent couple of hours discovering the island. My mom left Helsinki in the evening and later that day I went running. For the first time in three months I didn't feel any pain in my leg and I was so happy I smiled wide. 
suo3 suo6
suo1
suo4
suo7
suo9
Vest: Vero Moda - Top: H&M - Bag: 2nd hand - Skirt: H&M - Flats: Bershka

No comments:

Post a Comment