2 November 2013

Last weeks

Kahteen viime viikkoon on mahtunut aika paljon kaikkea. Edellisviikko oli lomaa koulusta ja vietin aikaa Turussa mm. PMMPn jäähyväiskeikalla, tupareissa, leffassa ja kavereiden kanssa hengaillessa. Viikon loppuun mulle tuli joku tauti x ja oon nyt toisen viikon sairastellut. Sunnuntaina kävelylenkin jälkeen mulle nousi yhtäkkiä kuume ja kova yskä, joka on nyt viikon aikana vaan pahentunut entisestään. Oudointa tässä hommassa on, ettei mulla oo minkäänlaista flunssaa/nuhaa. Ainoastaan ihan jäätävä yskä, kauhee väsymys ja tuntuu kun kävelen portaatkin ylös ni oon ihan poikki. Oon käynyt vaan Google-lääkärillä ja saanut kaiken maailman keuhkotaudit ja muut pahimmat mahdolliset tapaukset niskaani, että maanantaina soittoa sitten kunnon lääkärille. Noniin eiköhän nää sairaskertomukset ollu tässä ja nyt kuviin. 

There's been a lot of stuff in two weeks. 2 weeks ago my holiday from school started and I went to Turku. PMMP's gig, housewarming parties, movies and friends kept me busy. Then on Sunday two weeks ago I got this disease x. After a Sunday walk suddenly my body temperature raised and I got fever. After fever I got cough which is getting worse day by day. I'm tired all the time and I'm exhausted just after going up couple of stairs. I'll call a doctor on Monday because my current doctor called Google scares me too much. Okay well there's more interesting things in life than my diseases, for example pictures.

lw1lw2lw3lw5

Halloweenin juhlat on nyt mennyt vähän sivu suun paitsi eilen ostettiin Samin kanssa punaviiniä ja juustoja. Ihan tajuttoman hyvää! Kummatkin, ranskalainen punkku ja juustot, nam! Lyijykynä-aromi viinissä siis toimii.

I didn't celebrate Halloween this year but yesterday Sami and I bought red wine and we made a cheese plate, yummy! 

lw4

Jee huomenna taas Ikeaan! Musta on tullut ikeahullu.
Tomorrow we are going to Ikea once again! I'm an Ikea-addict nowadays.

6 comments:

 1. wonderful!! last photo is so yummyyyy!!:D
  please visit me in free time:)
  if you don't mind please click on the banner at the bottom of my blog :)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Mitä sun poikaystävä tekee työkseen vai opiskeleeko? Meinasin vaan, kun näyttää niin tutulta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei opiskele, tekee asennushommia. Varmaan jos jostain on tuttu niin jääkiekkopiireistä :D

   Delete
 3. Onko musta jotain hyviä kuvia tuolta tupareista? nobloblobloblo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on tosi vähän tuolta kuvii :/ Mut voin kattoo jos löytyy jotain enemmän :)

   Delete