3 December 2013

Viime torstai

Äiti tuli käymään Helsingissä ja mentiin syömään lounasta Leonardoon. Oon aina miettinyt, että tonne pitää mennä joku kerta syömään mut ei oo ennen tultu mentyä. Harmi ettei oo, koska oli tosi hyvät pastat! Äiti otti kanapastaa ja mä otin jotain rucola-pestopastaa. Annoksetkin on lounasaikaan alle kympin!

Last Thursday my mom came to Helsinki and we went for a lunch at Leonardo. That's an italian restaurant near railway station and still I haven't been there before. We ordered pasta and both dishes were delicious! My mom ate chicken pasta and I ate rocket-pesto pasta. Both pastas were under ten euros at lunch hours!

tue1
tue7

Käytiin vielä Kallion kirjastossa katsomassa ja siitä sit ärrälle hakemaan kahvit, kun mun kahvinkeitin on rikki ja kahvi maistuu satunnaisesti palaneelle. Jostain välistä tippuu vettä aina kun keittää kahvia. Ensin tätä tapahtui aina sillon, kun Sami keitti kahvia ja pääteltiin, että se on mieskeitin, joka on kateellinen Samille. Mutta nyt se tekee samaa mun kohdallakin.

After lunch we went to Kallio's library. My coffee maker is broken so we went to the R-Kioski to get coffee after library.

tue2

 Oli ärsyttävän tuulinen päivä. En tykkää yhtään tuulesta. Kova pakkanenkin vielä menettelee, mutta jos tuulee niin hrrr. 

It was such a windy day and I hate wind! Minus degrees are more okay to me than really cold wind, hrr.

tue3
tue4
tue5
Beanie: H&M - Coat: Sheinside.com - Scarf: H&M - Shirt: Mosquito.pl - Skirt: H&M - Shoes: H&M - Bag: Ellos.fi

Ai miten niin hiukan H&M painoitteinen asu? Kivaa kun oon oppinut tekemään itse kalanruotoletin! Oikeestaan homma meni niin että yritin eätoivosesti tehdä Youtuben tutorial- videoiden perässä, mutta lopulta Sami hoksasi miten se menee. Hehh. Nyt oonkin hullaantunut tekemään pelkästään kalanruotolettiä joka väliin. Se onkin helpompi tehdä kun normaali letti, mutta vie vähän enemmän aikaa.

Such an H&M based outfit, right? I finally learned how to do a fishtail braid. Actually Sami did before me. But now I want to do fishtail all the time, it's easier than a casual braid but takes more time. 

tue6

No comments:

Post a Comment