19 February 2015

Sanni täs moi

Tää auringonpaiste ja alkava kevät (mulla siis on jo kevät käynnissä) on varmaan saanut pääni niin sekaisin että päädyin päivittelemään tätä on/off -metodilla toimivaa blogia! Toinen syy saattaa olla uusi lainakamera Nikon V1, jonka sain Eveltä käyttööni pariksi kuukaudeksi.

 photo 1f0bb1c0-ec2b-4aa9-b0cb-48f892089158_zpse597b95a.jpg

Viime sunnuntaina järjestettiin Ravintolapäivä ympäri planeettaa ja lähdettiin Samin kanssa kävellen matkaan. Ensimmäinen paikka missä vierailtiin oli Tunturi Smoothie Etu-Töölössä. Soitettiin summeria ja kiivettiin portaat ylös kolmanteen kerrokseen, jossa meitä ovella vastassa oli reipas 10 vuotias poika, joka toimi tarjoilijana ja ohjasi meidät pöytään. Tarjolla oli smoothieita, laskiaispullia ja kahvia/pakuriteetä. Oli aika hassu fiilis istua täysin vieraiden ihmisten olohuoneessa juomassa banaani-mansikka smoothieta, mutta tää jäi kyllä mieleen ja on tähän mennessä paras kokemus ravintolapäivistä. Kun oltiin valmiita, tilattiin lasku ihan ravintolakaavan mukaisesti ja lähdettiin keskustaan päin. Mentiin Ruttopuiston kautta Espalle ja reippaan tunnin ulkoilun jälkeen alkoi tulla niin kylmä, että oli pakko mennä sisätiloihin (eli Amarilloon jatkamaan syömistä :D) 


 photo 12275756-f0a7-43f3-a9d9-17233a62888d_zps7b283cf3.jpg

Hiihtoloman majailen Turussa ja eiliseltä päivältä sain mukavasti kuvailtua ja testailtua tätä Nikonia. Mun tietämys järjestelmäkameroista on oikeesti tasoa nolla, joten nyt pari viimeistä päivää oon netistä yrittänyt lueskella ohjeita ja harjoitella manuaalilla kuvaamista. Ehkä nää aukot ja ISO-herkkyydet mulle vielä joku päivä valkenee!

 ♦ ♦ ♦  

Hello there! The sun actually shining out there has a crazy impact on this on/off blogger and here I am, writing my blog for a long long time. Another reason might be that my friend Eve borrowed her Nikon V1 camera so I can fully concentrate on quality pictures! 

Last Sunday Sami and I went to Restaurant day. We decided to walk around and first we visited a place called ''Tunturi Smoothie'' where a 10 year old boy was performing as a waiter. He was really cheery and sympathetic. He guided us to the table where we made our order. After that we went to Ruttopuisto and Esplanadi and after walking around over an hour we wanted to go somewhere inside (place was this time Amarillo :D)

At the moment I have a winter holiday and I'm staying in Turku. I've been taking pictures and learning how to use Nikon V1. My knowledge on system cameras is level zero so there is so much to learn! 

No comments:

Post a Comment