13 November 2015

266 päivää viime postauksesta on...

...laskin aivan itse tänään. Eli todennäköisesti väärin meni. Mutta melkeen vuosi bloggaamatta, en edes muista miten tää homma menee. Saa nähdä osaanko edes liittää kuvaa enää postaukseen vai pitääkö mennä koodauskurssille. 

Oon ollut pitkään kahden vaiheilla lopettaako blogin kirjoittaminen kokonaan vai jatkaako sitä. Keväällä yritin, mutta luonnoksissahan se postaus on piilossa vieläkin. Mitä enemmän päiviä on kulunut sitä vaikeampaa on tehdä sitä ekaa siirtoa. Eli vähän ku olis ollu 10 vuotta sinkkuna sadan kissan kanssa ja pitäis lähestyä vastakkaista sukupuolta?

Seuraavaksi aion kumota kaikki tekosyyni, niinkuin tunnetuin fitnesskuootti ''no excuses'' kannustaa tekemään:

''Joo mä alan säästämään rahaa järkkäriin niin alan sit taas bloggaamaan''
Enpäs muuten ala. Faktat tiskiin: a) olen opiskelija ja osa tuloistani tulee edelleen KELAlta b) poikaystäväni ei ole sugardaddy c) kärsivällisyyteni ei riitä kameran toimintojen harjoitteluun.

Toisinaan se on ahdistavaa, kun on tosi mahtava idea mielessä, mutta tietää ettei sitä ole mahdollista toteuttaa ilman kunnon kameraa. Välillä otan paineita siitä, etteivät kuvat ole superlaatua tai ammattimaisia. Ja se ärsyttää. Mutta enhän mä tätä tee ammatikseni, tää on mun harrastus. Tästä päivästä lähtien kameranani toimii iPhone 5S. Deal with it. 

'' Ei mulla oo aikaa''
Onpas. ''Time is an illusion that cannot be given'' Jigsawkin sen tietää.

''Mä alotan heti kun löydän vähän lisää motivaatiota''
Tämä lause on myös suosikkini, kun joku kysyy opinnäytetyöni etenemistä. Mut kyllä mulla on motivaatiota. Satunnaisia ideoita syttyy lamppuna ja sammuu saman tien, koska unohdan kirjottaa ne ylös. Onneksi tein just puhelimen muistiinpanoihin kansion ''Blogi-ideoita''. Heti laitoin pari ideaaa muistiin. 

No mut katotaan lähtiskö tää tästä rullaamaan. Ehkä lähtee ehkä ei. Selasin muuten just läpi kaikki aiemmat postaukseni koko blogin ajalta, koska laiton kaikkiin teksteihini tägit. Nyt voitte selata aiempia tekstejä avainsanoilla, jotka löytyy oikeasta sivupalkista kohdasta ''Tags''. Oli muuten aika jännää. Ihan ku lukis päiväkirjaa ja mieleen muistu ihan pikujuttuja. Esim sellasia, kun pistin neulalla sormeen ommellessani ekaa haalarimerkkiä tai kun näin elämäni ensimmäisen palmun. Tajusin, kuinka paljon oikeesti tykkään kirjottaa ja kuinka mielettömän kova ikävä mulla on ollut sitä. Nyt täällä tuli valomerkki, keittiön lamppu välähti mystisesti. Ehkä vaan julkaisen tän.   ***
I AM BACK BITCHES.

No comments:

Post a Comment