22 November 2015

Ravintolapäivä 21.11

Eilen oli taas se aika vuodesta, kun koko maailma saapuu kaduille ja toreille ruokakojuineen. Latasin ravintolapäiväsovelluksen puhelimeen ja ennen kuin lähdettiin liikkeelle selailtiin etukäteen minne kannattaa suunnata ja yllätys yllätys mentiin Ruttopuiston kautta Espalle. Tällä kertaa teemaksi valikoitui puolivahingossa Lähi-Itä. Ruttopuistosta ostin ekana irakilaista (vai oliko se iranilaista?) ruokaa, viinilehtikääryleet houkutteli sen verran.Olisin voinut syödä varmaan jokaiselta kojulta jotain, kaikki näytti tosi herkulliselta. Noh, arvatkaapa vaan unohdinko nostaa käteistä, joten kokeilut jäi aika lyhyeen. Seuraavaksi löydettiin ''Taste of Beirut'' niminen ruokakärry ja ostettiin kafta rullat, nam!

Huippua, että ruokakärry päivystää Helsingin yössä aina perjantaisin ja lauantaisin. Kuvien nappailu jäi vähemälle tällä kertaa, ulkona oli sen verran hyytävä ilma, ettei tehnyt mieli ottaa hanskoja kädestä monta kertaa.Aivan paras löytö Nellyltä, oon koko syksyn etsinyt polvimittaisia mokkaisia saapikkaita. Nää oli vielä omaa kokoa, 35! Harvoin löytyy noin pientä kokoa, pitää usein ottaa se 36. Vähän hämmentävää, että mun jalka silti heiluu näiden sisällä?! :D Ehkä mun kasaan meno on alkanut jo parikymppisenä ja kantapään kautta?

PS. Kuuntelen ugandaista hiphop radiokanavaa, jonka löysin just tune.in stä. Jos kiinnostaa, Tästä pääsee kuuntelemaan. Toimii. Yritin upottaa html-koodilla sitä tähän mut koodailun jumalat eivät olleet tänään(kään) puolellani ja linkin upotus ei onnistunut.


***
Pics from yesterday's Restaurant Day. This time we tried Middle Eastern cuisines. I bought new shoes from nelly.com and luckily they had my size, 35.

No comments:

Post a Comment